Personal

Ungt som företag men med över 80 års samlad företagarerfarenhet. 

Möt vårt team

Ungt som företag men med över 80 års samlad företagarerfarenhet. Allt är inte färdigpolerat men det tycker vi vägs upp av snabba fötter, extremt korta beslutsvägar och ett sant engagemang för kundens bästa.

Håkan Sundkvist

Håkan Sundkvist

Ägare och projektledare

Skicklig på att hålla många bollar i luften och få saker och ting gjorda. Näst intill utomjordiskt statistikminne. Gillar sin fru, katten och Mora IK samt pyssla med lantstället.

Mica Hohenthal

Mica Hohenthal

Ägare och affärsutvecklare

Definitionen av ordet entreprenör. Var med och tog CAD-tekniken till Sverige på 80-talet. Har en läkarfru, två utflugna söner och gillar klassiska sportbilar.

Paul Eriksson

Paul Eriksson

Ägare och vd

Idéspruta, hög kreativitet, bra blick för text och form, lätt för att lära och förstå samband. För petig med detaljer. Tycker om att vara ute i skog och mark, fräna bilar samt avnjuta ett gott glas vin.

Robin Sundkvist

Robin Sundkvist

Teknisk support

Kan alltid mycket mer än han talar om. Ärvt sina kunskaper. Dokumenterat snabb bilförare, både på riktig racingbana och virtuell dito. Tvättäkta formel 1-nörd.

Sebastian Hohenthal

Säljchef

Snabb, social arbetsmyra som alltid håller vad han lovar. Tidigare med framgång tävlat i internationell formelbilsracing. Numera stadgad familjefar med villa, Ponycar (eh?) och båt.

Dick Eriksson

Utvecklingsingenjör

Next Greens egen “Uppfinnar-Jocke”, multitalang inom såväl elektronik, mekanik, fysik, kemi, ballistik som informationsteknologi. Stark längtan efter att få elmotorkonvertera sin kära Land Rover Defender.