Next Green medlem i BiodrivMitt

Dela storyn:

BiodrivMitt är ett nätverk för organisationer och företag i Dalarna och Gävleborg med intresse av att minska klimatpåverkan och påskynda omställningen till en fossiloberoende fordonssektor.

BiodrivMitt bjuder in till nätverkande kring hållbara och energieffektiva lösningar i transportsektorn med branschens olika intressenter och beslutsfattare.

BiodrivMitt verkar för att politik, styrmedel och regelverk skapar förutsättningar för lönsam kommersiell produktion och användning av hållbara drivmedel.

BiodrivMitts långsiktiga mål är att förverkliga visionen om en fossiloberoende fordonssektor år 2030. Vi uppmuntrar regionala initiativ, med lokalt anpassade lösningar.

För mer info se www.biodrivmitt.se.

Next Green Stories

Fler Stories

Kundcase Svensk Fordonsladdning

Svensk Fordonsladdning från Rättvik i Dalarna är specialiserade på kompletta helhetslösningar inom fordonsladdning. Processen inkluderar allt från förstudie och projektering till installation, drift och underhåll

Kundcase Voltiva

Vi tar tacksamt emot bilder från olika kundcase där installatörer och operatörer runt om i landet använder våra produkter för utrullning av laddplatser. Den här