Om Next Green

Om Next Green

Om Next Green

Om Next Green

polebox-330s-1440-8

Vi skapar laddplatser

Sverige och världen är just nu inne i en av de största tekniska omställningarna som skett under de senaste 100 åren; övergången till eldrivna fordon.

Vår uppgift är att vara med och skapa laddplatser. Next Green förser samarbetspartners med de bästa lösningarna för varje givet tillfälle.

Next Green AB är specialiserade på lösningar inom E-mobility. Tillsammans med våra kunder, ofta elektriker, fastighetsägare, företag, destinationer, hotell, kommuner och bostadsrättsföreningar tar vi fram lämpligt laddsystem. Utöver laddsystem så utvecklar, designar och tillverkar vi egna produkter inom sortimentet montage- och installationstillbehör.

Next Green tillhandahåller ett komplett sortiment som behövs vid installation av laddlösningar för fordon.

Med hjälp av vår utvecklingsavdelning tar vi fram kundunika lösningar oberoende av fabrikat. Kontakta oss för vidare diskussion eller besök oss i Mora.

polebox-330s-1440-8

Varför välja Next Green?

Varför välja Next Green?

Vi älskar att vara med redan i projekteringsstadiet.

Vi offererar och levererar utrustning till elinstallatörer, fastighetsägare, företag, kommuner, destinationer och privatpersoner runt om i Sverige. Vi samarbetar med några av marknadens bästa tillverkare och vi designar och utvecklar själva montage- och installationsprodukter till laddlösningar. Våra tekniker sköter även driftsättningar och support av avancerade laddsystem.

Med hjälp av vår utvecklingsavdelning tar vi fram kundunika lösningar oberoende av fabrikat. Kontakta oss för vidare diskussion eller besök oss i Mora.

Kort och gott: Next Green är Din One-Stop-Shop när det kommer till laddinfrastruktur för elbilar. Det är det som är The Next Green Way.

NG_Prod_Wallplate_250-Wallbox-Copper

Egna produkter tillverkade i Sverige

Tack vare våra duktiga konstruktörer kan vi snabbt ta fram nya robusta och snabbmonterade produkter som täcker i första hand våra kunder elektrikernas och fastighetsägarnas behov. Vi designar och utvecklar in-house och tillverkning hålls inom Sverige.

DHL-1

Leveranser

Vi levererar våra produkter både inom samt utanför Sveriges gränser. Tillsammans med DHL har vi dagliga leveranser från Mora.

NG_Prod_Polebox_205D2-ABB-Terra

Snabb service

Vi värdesätter din tid. Snabb service är viktigt för oss och våra kunder. Detta innefattar allt från supportärenden, offerter samt leveranser. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Välkommen att höra av dig till oss.

Produktutveckling montage- och installationsprodukter

Produktutveckling montage- och installations- produkter

Next Green designar, utvecklar och tillverkar egna tillbehör till laddutrustning. Exempelvis laddboxhållare, väderskydd, laddkabelhållare och fästen.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt nya produkter. Kontakta oss när Du är i behov av en specialanpassad tillbehörsprodukt.

Next Green värdesätter våra samarbeten med elektriker runt om i landet högt. Tack vare detta samarbete kommer våra lösningar från fältet – verkligheten. Ofta uppstår ett önskemål på en produkt som inte finns eller som kan förbättras och precis så har många av våra produkter inte bara kommit till ritbordet utan också ut i verkligheten.

Vi arbetar löpande med produktutveckling i samråd med våra kunders behov och önskemål. Vi är lyhörda och lätta att komma i kontakt med. Vi utvecklar produkterna in-house och strävar alltid efter att göra de så kostnadseffektiva som möjligt. Tillverkningen sker uteslutande inom Sverige och de färdiga produkterna skickas från oss i Mora.

Önskar Du vet mer? Välkommen att kontakta oss!

Kontakta Next Green

Kontakta Next Green för mer information om tjänster