Hotell väljer Next Green laddsystem

Dela storyn:

Efterfrågan på elbilsladdning vid hotell och destinationer gör sig påmind hos Next Green i Mora. Under våren och sommaren har Next Green levererat och driftsatt laddsystem hos Gammelgården i Sälen, nybyggda Ten Hotell i Upplands Väsby, Dalecarlia Hotell i Tällberg, Pernilla Wiberg Hotell i Idre, Rättviks Hotell, Sälens Högfjällshotell och Storsätra Fjällhotell i Grövelsjön.

Det har blivit viktigt för en hotellgäst, oavsett om de stannar för middag eller övernattning att kunna ladda bilen. Hotellen vill ha möjlighet att erbjuda laddning till så många bilar som möjligt på befintlig ström och det ska vara smidigt för besökarna att aktivera och ladda bilen för att sedan fortsätta med en fulltankad bil. Med moderna uppkopplade laddsystem så har hotellen och fastighetsägaren full kontroll på hur mycket som laddas och när det laddas.

”Hotellens krav påminner mycket av de krav och önskemål våra företagskunder har gällande laddning för personal och besökare. Istället för att ladda under arbetstid behöver hotellgästerna kunna fylla på ström medan de sover. Detta ska ske enkelt och säkert och med möjlighet att ta betalt för laddning strömmen. Med smarta laddsystem använder vi tiden som vår vän och hotellgästerna kan se framemot en fulladdad bil lagom till kommande dags mål. Vi får förfrågningar från flera hotell och destinationer vilket är mycket roligt, avslutar Paul Eriksson, vd på Next Green.”

Bilden visar TEN Hotell i Upplands Väsby.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till