Next Greens produkter nu hos grossist

Dela storyn:

När vi nu går in i 2022 kan vi med glädje berätta att Next Greens egendesignade och svensktillverkade produkter finns att beställa hos de flesta av Sveriges grossister så som: Ahlsell, Elektroskandia, Elkedjan, Onninen/Kesko, Rexel, Selga och Storel.

”Ett mycket viktigt led för oss att få ut våra montage och installationstillbehör för E-mobility på marknaden, både i Sverige och utomlands, är våra samarbeten med grossister. Vi kommer att stötta dessa samarbeten så mycket vi bara kan. Inte minst när det gäller att synas på minimässor, kundbesök, snabb service och i förlängningen även framtagande av nya produkter och lösningar som efterfrågas av marknaden. Våra produkter E-nummersätts och vi har jobbat mycket med både vår hemsida, tryckta katalog och produktblad för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hitta den information de behöver”,  säger Sebastian Hohenthal på Next Green.

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till