Next Greens produkter nu hos grossist

Dela storyn:

När vi nu går in i 2022 kan vi med glädje berätta att Next Greens egendesignade och svensktillverkade produkter finns att beställa hos de flesta av Sveriges grossister så som: Ahlsell, Elektroskandia, Elkedjan, Onninen/Kesko, Rexel, Selga och Storel.

”Ett mycket viktigt led för oss att få ut våra montage och installationstillbehör för E-mobility på marknaden, både i Sverige och utomlands, är våra samarbeten med grossister. Vi kommer att stötta dessa samarbeten så mycket vi bara kan. Inte minst när det gäller att synas på minimässor, kundbesök, snabb service och i förlängningen även framtagande av nya produkter och lösningar som efterfrågas av marknaden. Våra produkter E-nummersätts och vi har jobbat mycket med både vår hemsida, tryckta katalog och produktblad för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hitta den information de behöver”,  säger Sebastian Hohenthal på Next Green.

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet!

Rörfäste Plank- och fasad 60-540 Next Green Rörfäste plank- och fasad 60-540 är framtaget för att monteras på exempelvis ett parkeringsplank, avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar

God Jul & Gott Nytt År

Till våra kunder, samarbetspartners och leverantörer, STORT TACK för 2023. Vi håller öppet som vanligt under ledigheterna och passar på att önska Er en GOD