Next Greens produkter nu hos grossist

Dela storyn:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

När vi nu går in i 2022 kan vi med glädje berätta att Next Greens egendesignade och svensktillverkade produkter finns att beställa hos de flesta av Sveriges grossister så som: Ahlsell, Elektroskandia, Elkedjan, Onninen/Kesko, Rexel, Selga och Storel.

”Ett mycket viktigt led för oss att få ut våra montage och installationstillbehör för E-mobility på marknaden, både i Sverige och utomlands, är våra samarbeten med grossister. Vi kommer att stötta dessa samarbeten så mycket vi bara kan. Inte minst när det gäller att synas på minimässor, kundbesök, snabb service och i förlängningen även framtagande av nya produkter och lösningar som efterfrågas av marknaden. Våra produkter E-nummersätts och vi har jobbat mycket med både vår hemsida, tryckta katalog och produktblad för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hitta den information de behöver”,  säger Sebastian Hohenthal på Next Green.

Next Green Stories

Fler Stories

Nyhet! Balk- och fasadfäste

Next Green – Rörfäste balk- och fasad 60-108 är  framtaget för att montera ett 60-108mm stolprör på exempelvis avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar eller fasader för

Nyhet! Påkörningsskydd stolpe

Next Green – Påkörningsskydd stolpe 114-750 (E-nr: 27 002 96) är ett påkörningsskydd för din laddstation framtaget för att monteras antingen direkt i exempelvis betong

Nyhet! Poleplate 200 A för ABB TERRA

Vi välkomnar Poleplate 200 A till Next Greens familj av stolpfästen för laddboxar. Poleplate 200 A är framtagen i samarbete med ABB och har hålbild