Vi stöttar framtidens ingenjörer

Dela storyn:

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat och tagit fram lösningar för E-mobility.

”Det är kul att framtidens ingenjörer uppmärksammar utmaningarna när det kommer till infrastruktur inom E-mobility. Hanna och Emma har gjort ett mycket bra jobb” säger Mica Hohenthal på Next Green.

”Vi är två tjejer som går tredje året på Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Under vårt sista år på utbildningen har vi genomfört ett examensarbete i samarbete med Next Green AB. Vi har utvecklat ett nytt takfäste vid namn Roofbracket 200 som möjliggör elbilsladdning från alla platser i parkeringsgarage. Detta eftersom tillgängligheten av publika laddplatser upplevs som ett problem idag. Roofbracket 200 bidrar till en enklare omställning med laddinfrastruktur för bostad- och hyresrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare” säger Hanna Ardenvik och Emma Wahlström.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt