Vi stöttar framtidens ingenjörer

Dela storyn:

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat och tagit fram lösningar för E-mobility.

”Det är kul att framtidens ingenjörer uppmärksammar utmaningarna när det kommer till infrastruktur inom E-mobility. Hanna och Emma har gjort ett mycket bra jobb” säger Mica Hohenthal på Next Green.

”Vi är två tjejer som går tredje året på Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Under vårt sista år på utbildningen har vi genomfört ett examensarbete i samarbete med Next Green AB. Vi har utvecklat ett nytt takfäste vid namn Roofbracket 200 som möjliggör elbilsladdning från alla platser i parkeringsgarage. Detta eftersom tillgängligheten av publika laddplatser upplevs som ett problem idag. Roofbracket 200 bidrar till en enklare omställning med laddinfrastruktur för bostad- och hyresrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare” säger Hanna Ardenvik och Emma Wahlström.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår

Next Green + Sonepar Finland

Next Green förstärker sitt fotfäste i Finland och ingår partnerskap med Sonepar Finland. Våra produkter kommer nu att kunna beställas hos Sonepar i Finland. Flera