Vi stöttar framtidens ingenjörer

Dela storyn:

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat och tagit fram lösningar för E-mobility.

”Det är kul att framtidens ingenjörer uppmärksammar utmaningarna när det kommer till infrastruktur inom E-mobility. Hanna och Emma har gjort ett mycket bra jobb” säger Mica Hohenthal på Next Green.

”Vi är två tjejer som går tredje året på Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Under vårt sista år på utbildningen har vi genomfört ett examensarbete i samarbete med Next Green AB. Vi har utvecklat ett nytt takfäste vid namn Roofbracket 200 som möjliggör elbilsladdning från alla platser i parkeringsgarage. Detta eftersom tillgängligheten av publika laddplatser upplevs som ett problem idag. Roofbracket 200 bidrar till en enklare omställning med laddinfrastruktur för bostad- och hyresrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare” säger Hanna Ardenvik och Emma Wahlström.

Next Green Stories

Fler Stories

Uppdaterad produktkatalog 2022 Vol.2

Vi verkar i en bransch som passar oss väl. Vi håller ögonen mot horisonten, lyssnar på våra kunders önskemål och tar fram lösningar som underlättar

Nyhet! Balk- och fasadfäste

Next Green – Rörfäste balk- och fasad 60-108 är  framtaget för att montera ett 60-108mm stolprör på exempelvis avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar eller fasader för