Vi stöttar framtidens ingenjörer

Dela storyn:

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat och tagit fram lösningar för E-mobility.

”Det är kul att framtidens ingenjörer uppmärksammar utmaningarna när det kommer till infrastruktur inom E-mobility. Hanna och Emma har gjort ett mycket bra jobb” säger Mica Hohenthal på Next Green.

”Vi är två tjejer som går tredje året på Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Under vårt sista år på utbildningen har vi genomfört ett examensarbete i samarbete med Next Green AB. Vi har utvecklat ett nytt takfäste vid namn Roofbracket 200 som möjliggör elbilsladdning från alla platser i parkeringsgarage. Detta eftersom tillgängligheten av publika laddplatser upplevs som ett problem idag. Roofbracket 200 bidrar till en enklare omställning med laddinfrastruktur för bostad- och hyresrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare” säger Hanna Ardenvik och Emma Wahlström.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green levererar till ABB projekt

Next Green har fått glädjen att vara en del av ABB helhetslösning gällande laddsystem som installerats hos specialistdjursjukhuset i Strömsholm. ”Tack vare våra produkter möjliggör

Ny VD på Next Green

Ny VD på Next Green

I samband med bolagiseringen av affärsområdet Laddsystem, där Paul Eriksson tagit stafettpinnen som VD, tillträder Magnus Lindh nu som extern VD på Next Green. Magnus