Produktnyhet! Polebox Compact

Dela storyn:

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till exempel vid byte från motorvärmarplats till laddplats och kan användas för att ersätta en motorvärmarcentral. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret.

Polebox har en inbyggd fördelningsplint för upp till 2 x 5G25 elkabel för vidare koppling till nästa laddstolpe. Polebox levereras med DIN-skena för två jordfelsbrytare/personskyddsbrytare. Allt ryms i lådan. Polebox är tillverkad av stål och pulverlackerad för högsta kvalitet. Polebox Compact är anpassad för flera modeller av laddboxar och kompletteras med två montageplåtar. Se tabell på montageplåtar ovan. En montageplåt per sida krävs.

Polebox Compact är enkel att montera och kan förberedas inomhus genom att montera laddbox/laddboxar och dra kablaget från spridningsplinten. Vid installationen placeras Polebox Compact på det befintliga stolpröret. Huven med EV-laddaren/arna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten.

Polebox Compact och dess montageplåtar finns att tillgå hos grossist på E-nummer.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår

Next Green + Sonepar Finland

Next Green förstärker sitt fotfäste i Finland och ingår partnerskap med Sonepar Finland. Våra produkter kommer nu att kunna beställas hos Sonepar i Finland. Flera