Produktnyhet! Polebox Compact

Dela storyn:

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till exempel vid byte från motorvärmarplats till laddplats och kan användas för att ersätta en motorvärmarcentral. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret.

Polebox har en inbyggd fördelningsplint för upp till 2 x 5G25 elkabel för vidare koppling till nästa laddstolpe. Polebox levereras med DIN-skena för två jordfelsbrytare/personskyddsbrytare. Allt ryms i lådan. Polebox är tillverkad av stål och pulverlackerad för högsta kvalitet. Polebox Compact är anpassad för flera modeller av laddboxar och kompletteras med två montageplåtar. Se tabell på montageplåtar ovan. En montageplåt per sida krävs.

Polebox Compact är enkel att montera och kan förberedas inomhus genom att montera laddbox/laddboxar och dra kablaget från spridningsplinten. Vid installationen placeras Polebox Compact på det befintliga stolpröret. Huven med EV-laddaren/arna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten.

Polebox Compact och dess montageplåtar finns att tillgå hos grossist på E-nummer.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Next Green in English

Tack vare duktiga samarbetspartners och nyfikna kunder har vi under året haft glädjen samt förmånen att börja sälja våra egenutvecklade Montage- och installationstillbehör för E-mobility