Ny VD på Next Green

Dela storyn:

Ny VD på Next Green
Magnus Lindh (tv) tillträder som ny VD på Next Green AB. Paul Eriksson (th) är ny VD på Laddsystem Sverige AB

I samband med bolagiseringen av affärsområdet Laddsystem, där Paul Eriksson tagit stafettpinnen som VD, tillträder Magnus Lindh nu som extern VD på Next Green. Magnus har en gedigen bakgrund inom affärsuppbyggnad och logistik och har tidigare varit verksam i angränsande branscher till Next Green.

Nyligen har också Johan Burtus tillträtt som extern styrelseordförande. Johan har mångårig vana av ledande positioner från ett flertal olika branscher i såväl privata som publika bolag.

”Jag ser det som min främsta uppgift att stödja Magnus för att ge honom optimala förutsättningar att lyckas i rollen som VD”, säger Johan Burtus, styrelseordförande i Next Green.

Såväl Magnus som Johan har lång erfarenhet av internationellt arbete, något som är viktigt för Next Green och den fortsatta expansionen på valda utlandsmarknader.

”Jag ser fram emot att få kombinera tidigare erfarenheter med de nya utmaningar som den nya rollen erbjuder. Att dessutom få göra det i en relativt ung, fordonsnära bransch där mycket fortfarande är helt ogjort känns väldigt inspirerande.

Med så engagerade kollegor, underleverantörer, partners och kunder som vi har kring det här företaget så tror jag att vi har en god chans att fortsätta att ha en marknadsledande position”, säger Magnus Lindh, VD för Next Green.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt