Skoglunds inleder samarbete med Next Green

Dela storyn:

Anrika fastighetsbolaget Skoglunds med huvudkontor i Leksand och lokaler i Borlänge, Insjön, Malung, Mora och Rättvik inleder ett samarbete med Next Green om leverans av laddstationer. Stefan Persson, fastighetschef på Skogslunds, berättar att man sedan några år haft elfordon i sin fordonspark i syfte att utvärdera tekniken men också påbörja en omställning till fossilfria transporter.

– Vi har haft elbilen Nissan Leaf i något år i Leksand som vi använder dagligen för persontransporter, säger Stefan Persson. Det har fungerat lika bra som vi hoppats och nu ska vi förse vårt platskontor i Mora med en laddbox som snabbt och säkert kan ladda en elbil, fortsätter Stefan Persson. Vi kom i kontakt med Håkan Sundkvist och Paul Eriksson på Next Green och tyckte att de hade ett bra upplägg och bestämde oss för att inleda ett samarbete med dem. Dessutom kunde vi få laddboxen färgsatt i vår egen färg ”Skogslundsblått” vilket var en rolig detalj, menar Stefan Persson.

– Det stämmer att vi nu kan erbjuda valfri färgsättning av laddboxarna, berättar Paul Eriksson från Next Green. Genom att foliera fronten på laddboxen i den kulör som kunden önskar får man till låg kostnad enkelt en produkt som går i linje med kundens grafiska profil, avslutar Paul Eriksson.

Mer information om Skogslunds finns på www.skoglunds.se.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green Adapter Takpendel W för montage av laddbox med Poleplate Tak 300 på WIBE takpedel

PRODUKTNYHET!

Next Green Adapter Takpendel W (E-nummer: 27 008 10) är en adapter som möjliggör montage av laddboxhållare Next Green Poleplate300 Tak S&D på WIBE takpendel

PRODUKTNYHET!

Rörfäste Plank- och fasad 60-540 Next Green Rörfäste plank- och fasad 60-540 är framtaget för att monteras på exempelvis ett parkeringsplank, avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar

God Jul & Gott Nytt År

Till våra kunder, samarbetspartners och leverantörer, STORT TACK för 2023. Vi håller öppet som vanligt under ledigheterna och passar på att önska Er en GOD