Lansering av laddshoppen.se

Dela storyn:

Next Green lanserar nu sin e-handelsplats laddshoppen.se, med ledande fabrikat av laddstationer, laddboxar och många nyttiga tillbehör som behövs när laddplatser ska etableras. E-handelsplatsen laddshoppen.se vänder sig till såväl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som till dem som vill vara återförsäljare av laddprodukter.

– Vi har fyllt vår webbshop med laddboxar som passar utmärkt för den nya statliga stödformen Ladda hemma-stödet, berättar Paul Eriksson, vd på Next Green. Just nu är det ett fantastiskt fint tillfälle att till låg kostnad få en snabb och säker laddning av befintlig eller kommande elbil i hemmet. Staten står för halva kostnaden av både laddbox och elinstallation, vilket jag ser som mycket förmånligt säger Paul Eriksson.

– Men laddshoppen.se vänder sig även till dem som är intresserade av större laddstationer för placering vid olika besöksmål och företagsparkeringar, fortsätter Paul Eriksson. De laddstationer som erbjuds är förberedda för såväl små som stora laddplatser och har stöd för betalsystem, lastbalansering och andra liknande funktioner, berättar Paul Eriksson.
– Utöver själva laddprodukterna med elektroniska komponenter har vi satsat på att ha ett rikt sortiment av tillbehör och monteringsdetaljer som är nog så viktigt för att få en bra slutprodukt, säger Paul Eriksson. Vi har en diger blandning mellan prefabricerade fundament, egenutvecklade monteringssatser och laddkablar av tyska kvalitetsmärken.

– Naturligtvis kommer vi på Next Green fortsatt att bedriva traditionellt säljarbete också, fortsätter Paul Eriksson. Men vi ser webbshoppen som ett utmärkt komplement till vår ordinarie kundverksamhet. Dessutom är ju webbshoppen öppen dygnet runt så nu kan våra kunder handla laddstationer precis när det passar dem.

E-handelsplatsen laddshoppen.se har också stöd för hantering av återförsäljare som vill kunna erbjuda laddprodukter till sina kunder. – Driver du elinstallationsverksamhet, byggfirma eller kanske bilhandel passar ditt företag bra som återförsäljare av våra produkter, berättar Paul Eriksson. Vi hjälper naturligtvis till med rådgivning kring våra produkter och elbilsladdning och hoppas att bygga många fina affärsrelationer med laddintresserade runt om i Sverige, avslutar Paul Eriksson.

Webbshoppen är utvecklad av Arcent AB och Joakim Andersson som ligger bakom många framgångsrika e-handelsplatser i Sverige och utomlands. Tillsammans med Robin Sundkvist på Next Green har arbetet med att skapa laddshoppen.se pågått under andra halvan av 2017 fram till dagens lanseringsdatum.

Adressen till e-handelsplatsen är www.laddshoppen.se

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till