2,5 miljoner elbilar år 2030

Dela storyn:

Branschorganisationen Power Circle har reviderat prognosen för elbilsutvecklingen i Sverige. Det var inte på smått sätt man reviderar heller. Power Circles nya prognos föreställer sig numera över 2,5 miljoner laddbara bilar år 2030, istället för tidigare antagna 1,5 miljoner, alltså 1 miljon fler elbilar än man tidigare trott.

Egentligen bekräftar det bara vad vi har känt under en tid, säger Paul Eriksson, vd på Next Green. Intresset för elbilar och därmed också våra produkter, är mycket stort ute bland folk och företag. Vår försäljning av utrustning för laddning av elbilar ökar för varje månad och vi har börjat titta på att rekrytera personal på försäljningssidan.

Vi har två stora produktnyheter som kommer att lanseras under 2019, berättar Paul Eriksson. En laddboxmodell riktat främst mot hemmamarknaden och en destinationsladdare som förväntas bli någonting extra. Men det får än så länge ses som en teaser om vad som komma skall, avslutar Paul Eriksson.

Länk till Power Circle:s pressmeddelande:

http://powercircle.org/nyhet/sverige-ar-pa-vag-mot-25-miljoner-laddbara-fordon-2030/

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet!

Rörfäste Plank- och fasad 60-540 Next Green Rörfäste plank- och fasad 60-540 är framtaget för att monteras på exempelvis ett parkeringsplank, avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar

God Jul & Gott Nytt År

Till våra kunder, samarbetspartners och leverantörer, STORT TACK för 2023. Vi håller öppet som vanligt under ledigheterna och passar på att önska Er en GOD