2,5 miljoner elbilar år 2030

Dela storyn:

Branschorganisationen Power Circle har reviderat prognosen för elbilsutvecklingen i Sverige. Det var inte på smått sätt man reviderar heller. Power Circles nya prognos föreställer sig numera över 2,5 miljoner laddbara bilar år 2030, istället för tidigare antagna 1,5 miljoner, alltså 1 miljon fler elbilar än man tidigare trott.

Egentligen bekräftar det bara vad vi har känt under en tid, säger Paul Eriksson, vd på Next Green. Intresset för elbilar och därmed också våra produkter, är mycket stort ute bland folk och företag. Vår försäljning av utrustning för laddning av elbilar ökar för varje månad och vi har börjat titta på att rekrytera personal på försäljningssidan.

Vi har två stora produktnyheter som kommer att lanseras under 2019, berättar Paul Eriksson. En laddboxmodell riktat främst mot hemmamarknaden och en destinationsladdare som förväntas bli någonting extra. Men det får än så länge ses som en teaser om vad som komma skall, avslutar Paul Eriksson.

Länk till Power Circle:s pressmeddelande:

http://powercircle.org/nyhet/sverige-ar-pa-vag-mot-25-miljoner-laddbara-fordon-2030/

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till