Moramast AB visar vägen

Dela storyn:

Moramast i Mora är Sveriges största producent av belysningsstolpar för gator, vägar och torg. Varje dag passerar miljontals svenskar, ofta ovetandes, deras produkter. Oavsett om Du sitter i bilen, på cykeln, i barnvagnen eller är ute och går med hunden passerar Du med säkerhet en lyktstolpe från Mora.
Sedan många år har man haft ett gediget miljötänk gällande produktion, ytbehandling och transporter.
I takt med elbilarnas intåg har man med snabbhet ställt om och idag har Moramast en fordonsflotta om tre stycken rena elbilar som används i tjänsten av säljkåren.
”Utvecklingen går fort framåt och hållbarhet har för oss som för många andra blivit en central fråga. Ett steg i detta arbete är att välja elbilar till vår personal som är ute på vägarna. Att välja Next Green som samarbetspartner för laddningslösningen var enkelt då de har ett användarvänligt system och dessutom finns på orten vilket borgar för snabb service om så skulle behövas.” konstaterar Håkan Gudmundson, försäljningschef på Moramast.
Next Green har fått förtroende att leverera ett laddsystem med tillhörande betalfunktion som automatiskt administrerar vem som har laddat och hur mycket. Inte minst skattemässigt är detta viktigt att ha koll på för företag och deras anställda. Installationen utfördes av Midroc i Mora.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt