Moramast AB visar vägen

Dela storyn:

Moramast i Mora är Sveriges största producent av belysningsstolpar för gator, vägar och torg. Varje dag passerar miljontals svenskar, ofta ovetandes, deras produkter. Oavsett om Du sitter i bilen, på cykeln, i barnvagnen eller är ute och går med hunden passerar Du med säkerhet en lyktstolpe från Mora.
Sedan många år har man haft ett gediget miljötänk gällande produktion, ytbehandling och transporter.
I takt med elbilarnas intåg har man med snabbhet ställt om och idag har Moramast en fordonsflotta om tre stycken rena elbilar som används i tjänsten av säljkåren.
”Utvecklingen går fort framåt och hållbarhet har för oss som för många andra blivit en central fråga. Ett steg i detta arbete är att välja elbilar till vår personal som är ute på vägarna. Att välja Next Green som samarbetspartner för laddningslösningen var enkelt då de har ett användarvänligt system och dessutom finns på orten vilket borgar för snabb service om så skulle behövas.” konstaterar Håkan Gudmundson, försäljningschef på Moramast.
Next Green har fått förtroende att leverera ett laddsystem med tillhörande betalfunktion som automatiskt administrerar vem som har laddat och hur mycket. Inte minst skattemässigt är detta viktigt att ha koll på för företag och deras anställda. Installationen utfördes av Midroc i Mora.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green levererar till ABB projekt

Next Green har fått glädjen att vara en del av ABB helhetslösning gällande laddsystem som installerats hos specialistdjursjukhuset i Strömsholm. ”Tack vare våra produkter möjliggör

Ny VD på Next Green

Ny VD på Next Green

I samband med bolagiseringen av affärsområdet Laddsystem, där Paul Eriksson tagit stafettpinnen som VD, tillträder Magnus Lindh nu som extern VD på Next Green. Magnus