148 laddkabelhållare Daytona T2 till Brf Fredriksdalskajen och Fredriksdals Brygga

Dela storyn:

När bostadsrättsföreningarna Fredrikdalskajen och Fredrikdals brygga i Hammarby Sjöstad bestämde sig för att investera i laddplatser i sitt gemensamma garage föll valet på Next Greens svensktillverkade laddkabelhållare Daytona T2. Styrelseledamoten Martin Korsgren som var en av initiativtagarna i projektgruppen kontaktade Next Green i tidigt skede. 148 laddplatser skulle det bli och alla laddkabelhållare pulverlackerades i kundspecifik kulör för att ge ett så enhetligt intryck som möjligt. Det var även viktigt att hållaren fungerar bra både som väggmonterad och på takpendlar.

Martin Korsgren, Brf Fredriksdalskajen: För oss var det viktigt att våra medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna har ordning och reda på laddkabeln oavsett fabrikat på kabel eller bil. En variant i plast var aldrig aktuellt för oss. Vi hittade Next Greens kabelhållare och bestämde oss för den, ett extra plus var den snygga klisterdekaleran som Next Green hjälpte oss att ta fram.

Sebastian Hohenthal, Next Green: Vår laddkabelhållare Daytona T2 är tillverkade för att passa på husfasad eller på ett 60mm stolprör. Detta möjliggör att laddkabelhållaren går att använda i de allra flesta installationer oberoende fabrikat av laddbox. Laddkabelhållaren håller inte bara ordning på kabeln utan förlänger även livslängden på den.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt