148 laddkabelhållare Daytona T2 till Brf Fredriksdalskajen och Fredriksdals Brygga

Dela storyn:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

När bostadsrättsföreningarna Fredrikdalskajen och Fredrikdals brygga i Hammarby Sjöstad bestämde sig för att investera i laddplatser i sitt gemensamma garage föll valet på Next Greens svensktillverkade laddkabelhållare Daytona T2. Styrelseledamoten Martin Korsgren som var en av initiativtagarna i projektgruppen kontaktade Next Green i tidigt skede. 148 laddplatser skulle det bli och alla laddkabelhållare pulverlackerades i kundspecifik kulör för att ge ett så enhetligt intryck som möjligt. Det var även viktigt att hållaren fungerar bra både som väggmonterad och på takpendlar.

Martin Korsgren, Brf Fredriksdalskajen: För oss var det viktigt att våra medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna har ordning och reda på laddkabeln oavsett fabrikat på kabel eller bil. En variant i plast var aldrig aktuellt för oss. Vi hittade Next Greens kabelhållare och bestämde oss för den, ett extra plus var den snygga klisterdekaleran som Next Green hjälpte oss att ta fram.

Sebastian Hohenthal, Next Green: Vår laddkabelhållare Daytona T2 är tillverkade för att passa på husfasad eller på ett 60mm stolprör. Detta möjliggör att laddkabelhållaren går att använda i de allra flesta installationer oberoende fabrikat av laddbox. Laddkabelhållaren håller inte bara ordning på kabeln utan förlänger även livslängden på den.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi stöttar framtidens ingenjörer

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat

Nyhet! Balk- och fasadfäste

Next Green – Rörfäste balk- och fasad 60-108 är  framtaget för att montera ett 60-108mm stolprör på exempelvis avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar eller fasader för

Nyhet! Påkörningsskydd stolpe

Next Green – Påkörningsskydd stolpe 114-750 (E-nr: 27 002 96) är ett påkörningsskydd för din laddstation framtaget för att monteras antingen direkt i exempelvis betong