148 laddkabelhållare Daytona T2 till Brf Fredriksdalskajen och Fredriksdals Brygga

Dela storyn:

När bostadsrättsföreningarna Fredrikdalskajen och Fredrikdals brygga i Hammarby Sjöstad bestämde sig för att investera i laddplatser i sitt gemensamma garage föll valet på Next Greens svensktillverkade laddkabelhållare Daytona T2. Styrelseledamoten Martin Korsgren som var en av initiativtagarna i projektgruppen kontaktade Next Green i tidigt skede. 148 laddplatser skulle det bli och alla laddkabelhållare pulverlackerades i kundspecifik kulör för att ge ett så enhetligt intryck som möjligt. Det var även viktigt att hållaren fungerar bra både som väggmonterad och på takpendlar.

Martin Korsgren, Brf Fredriksdalskajen: För oss var det viktigt att våra medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna har ordning och reda på laddkabeln oavsett fabrikat på kabel eller bil. En variant i plast var aldrig aktuellt för oss. Vi hittade Next Greens kabelhållare och bestämde oss för den, ett extra plus var den snygga klisterdekaleran som Next Green hjälpte oss att ta fram.

Sebastian Hohenthal, Next Green: Vår laddkabelhållare Daytona T2 är tillverkade för att passa på husfasad eller på ett 60mm stolprör. Detta möjliggör att laddkabelhållaren går att använda i de allra flesta installationer oberoende fabrikat av laddbox. Laddkabelhållaren håller inte bara ordning på kabeln utan förlänger även livslängden på den.

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till