148 laddkabelhållare Daytona T2 till Brf Fredriksdalskajen och Fredriksdals Brygga

Dela storyn:

När bostadsrättsföreningarna Fredrikdalskajen och Fredrikdals brygga i Hammarby Sjöstad bestämde sig för att investera i laddplatser i sitt gemensamma garage föll valet på Next Greens svensktillverkade laddkabelhållare Daytona T2. Styrelseledamoten Martin Korsgren som var en av initiativtagarna i projektgruppen kontaktade Next Green i tidigt skede. 148 laddplatser skulle det bli och alla laddkabelhållare pulverlackerades i kundspecifik kulör för att ge ett så enhetligt intryck som möjligt. Det var även viktigt att hållaren fungerar bra både som väggmonterad och på takpendlar.

Martin Korsgren, Brf Fredriksdalskajen: För oss var det viktigt att våra medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna har ordning och reda på laddkabeln oavsett fabrikat på kabel eller bil. En variant i plast var aldrig aktuellt för oss. Vi hittade Next Greens kabelhållare och bestämde oss för den, ett extra plus var den snygga klisterdekaleran som Next Green hjälpte oss att ta fram.

Sebastian Hohenthal, Next Green: Vår laddkabelhållare Daytona T2 är tillverkade för att passa på husfasad eller på ett 60mm stolprör. Detta möjliggör att laddkabelhållaren går att använda i de allra flesta installationer oberoende fabrikat av laddbox. Laddkabelhållaren håller inte bara ordning på kabeln utan förlänger även livslängden på den.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green levererar till ABB projekt

Next Green har fått glädjen att vara en del av ABB helhetslösning gällande laddsystem som installerats hos specialistdjursjukhuset i Strömsholm. ”Tack vare våra produkter möjliggör

Ny VD på Next Green

Ny VD på Next Green

I samband med bolagiseringen av affärsområdet Laddsystem, där Paul Eriksson tagit stafettpinnen som VD, tillträder Magnus Lindh nu som extern VD på Next Green. Magnus