Next Green förser Orsa Grönklitt med laddplatser för fordonsladdning

Dela storyn:

Inför vintern 21/22 har Next Green i Mora fått förtroende att förse ytterligare en av Sveriges snabbt växande skidanläggningar, Orsa Grönklitt med laddplatser för elbilar och laddhybrider. Totalt rör det sig om åtta publika laddplatser med fyra laddplatser vardera fördelade på två olika parkeringsområden.

 

”De två parkeringsområdena, där den ena är lokaliserad vid gästcenter och incheckningen ligger också i direkt anknytning till Restaurang Ugglan & Björnen vilket även skapar mervärde och möjligheter att ladda sin elbil för restaurangens gäster. Det andra parkeringsområdet med ytterligare fyra laddplatser ligger vid den nya skidstadion i närheten av rovdjurscentret och möjliggör för motionärer och elitåkare att ladda elbilen medan de själva njuter i spåret” säger Håkan Sundkvist på Next Green som varit projektansvarig för Orsa Grönklitt.

Vi är mycket glada över samarbetet, att ge våra gäster möjlighet till ladd stationer gör att vi stärker anläggningen ytterligare inför framtiden” avslutar Johan Sares anläggningschef för Orsa Grönklitt.

Next Green Stories

Fler Stories

Kundcase Svensk Fordonsladdning

Svensk Fordonsladdning från Rättvik i Dalarna är specialiserade på kompletta helhetslösningar inom fordonsladdning. Processen inkluderar allt från förstudie och projektering till installation, drift och underhåll

Kundcase Voltiva

Vi tar tacksamt emot bilder från olika kundcase där installatörer och operatörer runt om i landet använder våra produkter för utrullning av laddplatser. Den här