Next Green förser Orsa Grönklitt med laddplatser för fordonsladdning

Dela storyn:

Inför vintern 21/22 har Next Green i Mora fått förtroende att förse ytterligare en av Sveriges snabbt växande skidanläggningar, Orsa Grönklitt med laddplatser för elbilar och laddhybrider. Totalt rör det sig om åtta publika laddplatser med fyra laddplatser vardera fördelade på två olika parkeringsområden.

 

”De två parkeringsområdena, där den ena är lokaliserad vid gästcenter och incheckningen ligger också i direkt anknytning till Restaurang Ugglan & Björnen vilket även skapar mervärde och möjligheter att ladda sin elbil för restaurangens gäster. Det andra parkeringsområdet med ytterligare fyra laddplatser ligger vid den nya skidstadion i närheten av rovdjurscentret och möjliggör för motionärer och elitåkare att ladda elbilen medan de själva njuter i spåret” säger Håkan Sundkvist på Next Green som varit projektansvarig för Orsa Grönklitt.

Vi är mycket glada över samarbetet, att ge våra gäster möjlighet till ladd stationer gör att vi stärker anläggningen ytterligare inför framtiden” avslutar Johan Sares anläggningschef för Orsa Grönklitt.

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till