Next Green förser Orsa Grönklitt med laddplatser för fordonsladdning

Dela storyn:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Inför vintern 21/22 har Next Green i Mora fått förtroende att förse ytterligare en av Sveriges snabbt växande skidanläggningar, Orsa Grönklitt med laddplatser för elbilar och laddhybrider. Totalt rör det sig om åtta publika laddplatser med fyra laddplatser vardera fördelade på två olika parkeringsområden.

 

”De två parkeringsområdena, där den ena är lokaliserad vid gästcenter och incheckningen ligger också i direkt anknytning till Restaurang Ugglan & Björnen vilket även skapar mervärde och möjligheter att ladda sin elbil för restaurangens gäster. Det andra parkeringsområdet med ytterligare fyra laddplatser ligger vid den nya skidstadion i närheten av rovdjurscentret och möjliggör för motionärer och elitåkare att ladda elbilen medan de själva njuter i spåret” säger Håkan Sundkvist på Next Green som varit projektansvarig för Orsa Grönklitt.

Vi är mycket glada över samarbetet, att ge våra gäster möjlighet till ladd stationer gör att vi stärker anläggningen ytterligare inför framtiden” avslutar Johan Sares anläggningschef för Orsa Grönklitt.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi stöttar framtidens ingenjörer

Next Green har under året haft glädjen att samarbeta med Hanna Ardenvik och Emma Wahlström från Utvecklingsingenjörsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Tillsammans har vi diskuterat

Nyhet! Balk- och fasadfäste

Next Green – Rörfäste balk- och fasad 60-108 är  framtaget för att montera ett 60-108mm stolprör på exempelvis avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar eller fasader för

Nyhet! Påkörningsskydd stolpe

Next Green – Påkörningsskydd stolpe 114-750 (E-nr: 27 002 96) är ett påkörningsskydd för din laddstation framtaget för att monteras antingen direkt i exempelvis betong