Next Green förser Orsa Grönklitt med laddplatser för fordonsladdning

Dela storyn:

Inför vintern 21/22 har Next Green i Mora fått förtroende att förse ytterligare en av Sveriges snabbt växande skidanläggningar, Orsa Grönklitt med laddplatser för elbilar och laddhybrider. Totalt rör det sig om åtta publika laddplatser med fyra laddplatser vardera fördelade på två olika parkeringsområden.

 

”De två parkeringsområdena, där den ena är lokaliserad vid gästcenter och incheckningen ligger också i direkt anknytning till Restaurang Ugglan & Björnen vilket även skapar mervärde och möjligheter att ladda sin elbil för restaurangens gäster. Det andra parkeringsområdet med ytterligare fyra laddplatser ligger vid den nya skidstadion i närheten av rovdjurscentret och möjliggör för motionärer och elitåkare att ladda elbilen medan de själva njuter i spåret” säger Håkan Sundkvist på Next Green som varit projektansvarig för Orsa Grönklitt.

Vi är mycket glada över samarbetet, att ge våra gäster möjlighet till ladd stationer gör att vi stärker anläggningen ytterligare inför framtiden” avslutar Johan Sares anläggningschef för Orsa Grönklitt.

Next Green Stories

Fler Stories

PRODUKTNYHET! NEXT POLE

NEXT POLE är en laddboxhållare designad för en urban miljö i Sverige och internationellt. Designed in Sweden – Made in Sweden Next Green Piedestal Next

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår