Next Green in English

Dela storyn:

Tack vare duktiga samarbetspartners och nyfikna kunder har vi under året haft glädjen samt förmånen att börja sälja våra egenutvecklade Montage- och installationstillbehör för E-mobility utanför Sveriges gränser. För att tillgodose våra kunders önskan har vi inte bara uppdaterat våra produktblad och montageinstruktioner utan även vår hemsida. Next up är vår produktkatalog som även den snart blir tillgänglig på engelska.

Thanks to valuable partners and curious customers during the year we have the joy and the privilege to start selling our in-house developed mounting and installation accessories for E-mobility outside of Sweden's borders. In order to satisfy our customers' wishes, we have not only updated our product sheets and assembly instructions, but also our website. Next up is our product catalog, which will also soon be available in English. Stay tuned

 

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt