Next Green in English

Dela storyn:

Tack vare duktiga samarbetspartners och nyfikna kunder har vi under året haft glädjen samt förmånen att börja sälja våra egenutvecklade Montage- och installationstillbehör för E-mobility utanför Sveriges gränser. För att tillgodose våra kunders önskan har vi inte bara uppdaterat våra produktblad och montageinstruktioner utan även vår hemsida. Next up är vår produktkatalog som även den snart blir tillgänglig på engelska.

Thanks to valuable partners and curious customers during the year we have the joy and the privilege to start selling our in-house developed mounting and installation accessories for E-mobility outside of Sweden's borders. In order to satisfy our customers' wishes, we have not only updated our product sheets and assembly instructions, but also our website. Next up is our product catalog, which will also soon be available in English. Stay tuned

 

Next Green Stories

Fler Stories

PRODUKTNYHET! NEXT POLE

NEXT POLE är en laddboxhållare designad för en urban miljö i Sverige och internationellt. Designed in Sweden – Made in Sweden Next Green Piedestal Next

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår