Next Green in English

Dela storyn:

Tack vare duktiga samarbetspartners och nyfikna kunder har vi under året haft glädjen samt förmånen att börja sälja våra egenutvecklade Montage- och installationstillbehör för E-mobility utanför Sveriges gränser. För att tillgodose våra kunders önskan har vi inte bara uppdaterat våra produktblad och montageinstruktioner utan även vår hemsida. Next up är vår produktkatalog som även den snart blir tillgänglig på engelska.

Thanks to valuable partners and curious customers during the year we have the joy and the privilege to start selling our in-house developed mounting and installation accessories for E-mobility outside of Sweden's borders. In order to satisfy our customers' wishes, we have not only updated our product sheets and assembly instructions, but also our website. Next up is our product catalog, which will also soon be available in English. Stay tuned

 

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till