Next Green in English

Dela storyn:

Tack vare duktiga samarbetspartners och nyfikna kunder har vi under året haft glädjen samt förmånen att börja sälja våra egenutvecklade Montage- och installationstillbehör för E-mobility utanför Sveriges gränser. För att tillgodose våra kunders önskan har vi inte bara uppdaterat våra produktblad och montageinstruktioner utan även vår hemsida. Next up är vår produktkatalog som även den snart blir tillgänglig på engelska.

Thanks to valuable partners and curious customers during the year we have the joy and the privilege to start selling our in-house developed mounting and installation accessories for E-mobility outside of Sweden's borders. In order to satisfy our customers' wishes, we have not only updated our product sheets and assembly instructions, but also our website. Next up is our product catalog, which will also soon be available in English. Stay tuned

 

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet!

Rörfäste Plank- och fasad 60-540 Next Green Rörfäste plank- och fasad 60-540 är framtaget för att monteras på exempelvis ett parkeringsplank, avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar

God Jul & Gott Nytt År

Till våra kunder, samarbetspartners och leverantörer, STORT TACK för 2023. Vi håller öppet som vanligt under ledigheterna och passar på att önska Er en GOD