Produktnyhet! Wallplate 320

Dela storyn:

Next Green Wallplate 320 är ett universellt väggfäste för laddboxar av större storlek. Wallplate 320 ger en stabil och plan monteringsyta även på ojämna fasader och minimerar spänningar som annars kan skapas i bakstycket på laddboxen. Wallplate 320 är designat för att möjliggöra montage av olika laddboxmodeller av olika storlekar. Det integrerade taket skyddar mot nederbörd. Wallplate 320 skapar en gedigen installation av laddboxen. Hålbild för respektive laddbox borras direkt i fästet vid montage.

Urval kompatibla laddboxar: Alfen Pro Line, Charge Amps Aura, CTEK Chargestorm C2, Defa eRange Duo, Hager Witty, Schneider EVlink, Waybler Dynamic, Zaptec PRO.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt