Next Green kör grönt

Dela storyn:

Miljöprojektet Green Drive Region arrangerade konferenser under temat ”Tillsammans för miljön” den 15 maj och den 22 maj i Hofors respektive Hudiksvall. Next Green var med som utställare av laddstationer i samarbete med elinstallationsföretaget Midroc.

Green Drive Region är ett treårigt projekt inom EU-programmet Interreg Sverige-Norge och under insatsområdet Fossilfria transporter. Dagarnas var fyllda med intressanta föredrag, underhållning, debatt, expo samt provkörning av de senaste miljöbilarna. Intressanta föredrag varvades med besök hos utställarnas montrar.

-Vi ser att intresset ökar för fossilfria transporter, säger Mica Hohenthal, styrelseordförande på Next Green. Intresset för våra produkter ökar också. Alla de större bilfabrikanterna har seriösa elbilsprogram. Elbilen kommer de närmaste åren att ersätta fossilbränslebilen hos många medvetna bilister. År 2030 kommer det att finnas 1,5 miljoner laddbara elfordon bara i Sverige avslutar Mica Hohenthal.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt