Next Green tilldelas miljöpris

Dela storyn:

Centerpartiet Mora har utsett Årets miljöpristagare 2018 och det tilldelas Next Green. Vid en kort ceremoni mitt i Mora centrum delade Moras kommunalråd, tillika ordförande i Centerpartiet Mora, Anna Hed ut diplom och blommor till Mica Hohenthal och Paul Eriksson från Next Green. Motiveringen lyder: För deras arbete med att hjälpa privatpersoner och företag med omställningen från fossildrivet till eldrivna och fräna bilar.

Vi på Next Green känner oss mycket hedrade över utmärkelsen. Det känns sporrande att bli uppmärksammad av det offentliga och vi lovar att ge allt för att fortsätta leverera smarta produkter som är bra för miljön och viktiga vid energiomställningen inom fordons- och transportsektorn.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår

Next Green + Sonepar Finland

Next Green förstärker sitt fotfäste i Finland och ingår partnerskap med Sonepar Finland. Våra produkter kommer nu att kunna beställas hos Sonepar i Finland. Flera