Formelbilsförare ny säljchef

Dela storyn:

Stolta kan vi presentera vår nyaste värvning, Sebastian Hohenthal, som ska ikläda sig rollen som säljchef för laddprodukter på Next Green.

Sebastian är väl att anses som en lokalkändis i Mora i med sitt förflutna som nationell och internationell stjärna inom bilracing med två SM, NM guld och tillika brittisk mästare i Formula Renault samt en av få svenskar som tävlat i Formula 2. Efter att racingkarriären lades på hyllan har Sebastian skaffat familj, byggt hus och inlett en ny karriär som säljare med erfarenhet från olika branscher, länder och företag. Närmast så kommer Sebastian från ett uppdrag som säljare av belysningsstolpar hos Moramast. Man kan alltså säga att han går från belysningsstolpar till laddstolpar.

Viktig milstolpe

Jag är naturligtvis mycket glad över att Sebastian vill bli en i vårt team, säger Paul Eriksson, medgrundare och vd på Next Green. Det här är en viktig milstolpe för oss. Vi är inne i en fas då försäljningen av laddsystem och smarta laddprodukter börjar ta fart och vi behöver någon som kan strukturera upp säljverksamheten och själv också bidra till att sälja in våra produkter och lösningar samt svara på kundernas förfrågningar. Sebastians kompetens, stora kontaktnät och hans intresse för bilar och bilbranschen passar oss perfekt, menar Paul Eriksson.

Elbilar tiodubblas

Det ska bli mycket spännande att ge sig in i laddbranschen, säger Sebastian Hohenthal. Jag har av förklarliga skäl följt Next Green sedan de startade och nu är tiden mogen för dem att växla upp och nå ut på marknaden. Jag drivs av utmaningar och att få chansen att vara med och forma någonting som är relativt nytt är extra sporrande, fortsätter Sebastian. Antalet elbilar kommer att tiodubblas på bara några år och alla de bilarna kräver laddutrustning i någon form. Next Green har skaffat sig ett konkurrenskraftigt sortiment som ska ut på marknaden, säger Sebastian.

Kontaktuppgifter

Den 18 november äntrar Sebastian scenen och ni kommer att kunna nå honom på e-postadressen sebastian.hohenthal@nextgreen.se och telefonnummer 070-346 42 02.

Next Green Stories

Fler Stories

Öppettider semester

Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla stängt under vecka 29-30 och med begränsad bemanning vecka 31. För att säkert kunna leverera Er beställning

Katalog 2024

Visste Du att vår produktkatalog även finns i tryckt version på både engelska och svenska? Sedan lanseringen i februari har vi delat ut över 1.000st.

Sommar update

Sommaren har anlänt till Mora och Sverige. Sedan årsskiftet har vi fått förmånen att träffa grossister och kunder runt om i landet. Vi har besökt