Dalarnas laddar med Next Green

Dela storyn:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ett av Dalarnas mest kända företag, anrika Dalarnas försäkringsbolag, har låtit etablera ett stort antal laddplatser vid deras kontor i Borlänge. Next Green fick förtroende att vara leverantör av ett laddsystem omfattande 48 laddplatser avsedda för personal, tjänstebilar och besökare.

Vi ser att efterfrågan är stor bland våra kollegor att kunna ladda sitt fordon på arbetsplatsen och det är kul att vi kan erbjuda detta, säger Magnus Weinstock, fastighetschef på Dalarnas Försäkringsbolag. Bolagets egna bilar är också i behov att kunna ladda när vi besöker våra olika kontor då det är en del i vårt klimatmål att jobba mot att bli fossilfria. Vi sökte efter ett effektivt laddsystem som enkelt klarar av olika användargrupper även på stora parkeringar och fann det vi sökte hos Next Green, fortsätter Magnus Weinstock.

När det kommer till parkeringar där fastighetsägaren vill erbjuda laddning till många bilar samtidigt kommer vårt laddsystem till sin fulla potential, berättar Robin Sundkvist, projektledare på Next Green. Speciellt i kombination med olika användargrupper så som personal eller besökande kunder avslutar Robin Sundkvist.

Next Green Stories

Fler Stories

Nyhet! Balk- och fasadfäste

Next Green – Rörfäste balk- och fasad 60-108 är  framtaget för att montera ett 60-108mm stolprör på exempelvis avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar eller fasader för

Nyhet! Påkörningsskydd stolpe

Next Green – Påkörningsskydd stolpe 114-750 (E-nr: 27 002 96) är ett påkörningsskydd för din laddstation framtaget för att monteras antingen direkt i exempelvis betong

Nyhet! Poleplate 200 A för ABB TERRA

Vi välkomnar Poleplate 200 A till Next Greens familj av stolpfästen för laddboxar. Poleplate 200 A är framtagen i samarbete med ABB och har hålbild