Dalarnas laddar med Next Green

Dela storyn:

Ett av Dalarnas mest kända företag, anrika Dalarnas försäkringsbolag, har låtit etablera ett stort antal laddplatser vid deras kontor i Borlänge. Next Green fick förtroende att vara leverantör av ett laddsystem omfattande 48 laddplatser avsedda för personal, tjänstebilar och besökare.

Vi ser att efterfrågan är stor bland våra kollegor att kunna ladda sitt fordon på arbetsplatsen och det är kul att vi kan erbjuda detta, säger Magnus Weinstock, fastighetschef på Dalarnas Försäkringsbolag. Bolagets egna bilar är också i behov att kunna ladda när vi besöker våra olika kontor då det är en del i vårt klimatmål att jobba mot att bli fossilfria. Vi sökte efter ett effektivt laddsystem som enkelt klarar av olika användargrupper även på stora parkeringar och fann det vi sökte hos Next Green, fortsätter Magnus Weinstock.

När det kommer till parkeringar där fastighetsägaren vill erbjuda laddning till många bilar samtidigt kommer vårt laddsystem till sin fulla potential, berättar Robin Sundkvist, projektledare på Next Green. Speciellt i kombination med olika användargrupper så som personal eller besökande kunder avslutar Robin Sundkvist.

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green levererar till ABB projekt

Next Green har fått glädjen att vara en del av ABB helhetslösning gällande laddsystem som installerats hos specialistdjursjukhuset i Strömsholm. ”Tack vare våra produkter möjliggör

Ny VD på Next Green

Ny VD på Next Green

I samband med bolagiseringen av affärsområdet Laddsystem, där Paul Eriksson tagit stafettpinnen som VD, tillträder Magnus Lindh nu som extern VD på Next Green. Magnus