Dalarnas laddar med Next Green

Dela storyn:

Ett av Dalarnas mest kända företag, anrika Dalarnas försäkringsbolag, har låtit etablera ett stort antal laddplatser vid deras kontor i Borlänge. Next Green fick förtroende att vara leverantör av ett laddsystem omfattande 48 laddplatser avsedda för personal, tjänstebilar och besökare.

Vi ser att efterfrågan är stor bland våra kollegor att kunna ladda sitt fordon på arbetsplatsen och det är kul att vi kan erbjuda detta, säger Magnus Weinstock, fastighetschef på Dalarnas Försäkringsbolag. Bolagets egna bilar är också i behov att kunna ladda när vi besöker våra olika kontor då det är en del i vårt klimatmål att jobba mot att bli fossilfria. Vi sökte efter ett effektivt laddsystem som enkelt klarar av olika användargrupper även på stora parkeringar och fann det vi sökte hos Next Green, fortsätter Magnus Weinstock.

När det kommer till parkeringar där fastighetsägaren vill erbjuda laddning till många bilar samtidigt kommer vårt laddsystem till sin fulla potential, berättar Robin Sundkvist, projektledare på Next Green. Speciellt i kombination med olika användargrupper så som personal eller besökande kunder avslutar Robin Sundkvist.

Next Green Stories

Fler Stories

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår

Next Green + Sonepar Finland

Next Green förstärker sitt fotfäste i Finland och ingår partnerskap med Sonepar Finland. Våra produkter kommer nu att kunna beställas hos Sonepar i Finland. Flera