Next Green AB växer

Dela storyn:

Efterfrågan på laddsystem ökar ständigt och kostnadseffektiva lösningar är nödvändiga för att underlätta utbyggnaden. Next Green AB tar därför ständigt fram nyskapande montage- och installationstillbehör för att förenkla installationerna.

För att möta den ökande efterfrågan på innovativa montage- och installationstillbehör har vi anställt Tomas Nyqvist.

Tomas Nyqvist har många års erfarenhet inom installation, mer än 40 år. Han har arbetat som installatör, tekniker, konsult, presale support och nu med försäljning sen mer än 20 år tillbaka. Av dessa drygt 20 år inom försäljning har det blivit närmare 17 år inom grossistbranschen. Tomas Nyqvist kommer att arbeta som utesäljare med huvudfokus på montage- och installationstillbehör.

”Vi välkomnar med glädje Tomas till Next Green. Våra svensktillverkade E-mobility tillbehör finns idag beställningsbara hos de flesta större grossister i Sverige och med det måste vi givetvis stärka upp vårt team för att i vår tur kunna stötta grossisterna med allt från snabba svar, offerter, kundbesök och deltagande vid kommande mässor för att nämna några av våra uppgifter framledes. Tomas har en gedigen bakgrund och kunskap inom bland annat grossistledet som passar oss perfekt för att möta dessa uppgifter” avslutar Sebastian Hohenthal försäljningschef på Next Green.

 

Behöver ni hjälp med att hitta rätt produkt eller lösning kan ni kontakta:

Tomas Nyqvist

+46 72 403 56 05

tomas.nyqvist@nextgreen.se

Next Green Stories

Fler Stories

Next Green Adapter Takpendel W för montage av laddbox med Poleplate Tak 300 på WIBE takpedel

PRODUKTNYHET!

Next Green Adapter Takpendel W (E-nummer: 27 008 10) är en adapter som möjliggör montage av laddboxhållare Next Green Poleplate300 Tak S&D på WIBE takpendel

PRODUKTNYHET!

Rörfäste Plank- och fasad 60-540 Next Green Rörfäste plank- och fasad 60-540 är framtaget för att monteras på exempelvis ett parkeringsplank, avvisarplank, avvisarbalk, kantbalk, stödmurar

God Jul & Gott Nytt År

Till våra kunder, samarbetspartners och leverantörer, STORT TACK för 2023. Vi håller öppet som vanligt under ledigheterna och passar på att önska Er en GOD