Next Green AB växer

Dela storyn:

Efterfrågan på laddsystem ökar ständigt och kostnadseffektiva lösningar är nödvändiga för att underlätta utbyggnaden. Next Green AB tar därför ständigt fram nyskapande montage- och installationstillbehör för att förenkla installationerna.

För att möta den ökande efterfrågan på innovativa montage- och installationstillbehör har vi anställt Tomas Nyqvist.

Tomas Nyqvist har många års erfarenhet inom installation, mer än 40 år. Han har arbetat som installatör, tekniker, konsult, presale support och nu med försäljning sen mer än 20 år tillbaka. Av dessa drygt 20 år inom försäljning har det blivit närmare 17 år inom grossistbranschen. Tomas Nyqvist kommer att arbeta som utesäljare med huvudfokus på montage- och installationstillbehör.

”Vi välkomnar med glädje Tomas till Next Green. Våra svensktillverkade E-mobility tillbehör finns idag beställningsbara hos de flesta större grossister i Sverige och med det måste vi givetvis stärka upp vårt team för att i vår tur kunna stötta grossisterna med allt från snabba svar, offerter, kundbesök och deltagande vid kommande mässor för att nämna några av våra uppgifter framledes. Tomas har en gedigen bakgrund och kunskap inom bland annat grossistledet som passar oss perfekt för att möta dessa uppgifter” avslutar Sebastian Hohenthal försäljningschef på Next Green.

 

Behöver ni hjälp med att hitta rätt produkt eller lösning kan ni kontakta:

Tomas Nyqvist

+46 72 403 56 05

tomas.nyqvist@nextgreen.se

Next Green Stories

Fler Stories

Produktnyhet Vinkelfäste 60

Next Green Vinkelfäste 60 är framtaget för att monteras på stödmur eller fasader där distans behövs för vidare montage av laddbox. Vinkelfäste 60 är galvaniserat

Next Green + Ahlsell Oy Finland

Vi vill glädjande meddela att Next Greens produkter nu finns beställningsbara på S-nummer hos Ahlsell Finland. Flera av produkterna finns på Ahlsells finska lager för

Produktnyhet! Polebox Compact

Next Green Polebox Compact (E-nummer 27 004 12) är ett stolpfäste för mindre laddboxar avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox Compact underlättar till