Next Green AB växer

Dela storyn:

Efterfrågan på laddsystem ökar ständigt och kostnadseffektiva lösningar är nödvändiga för att underlätta utbyggnaden. Next Green AB tar därför ständigt fram nyskapande montage- och installationstillbehör för att förenkla installationerna.

För att möta den ökande efterfrågan på innovativa montage- och installationstillbehör har vi anställt Tomas Nyqvist.

Tomas Nyqvist har många års erfarenhet inom installation, mer än 40 år. Han har arbetat som installatör, tekniker, konsult, presale support och nu med försäljning sen mer än 20 år tillbaka. Av dessa drygt 20 år inom försäljning har det blivit närmare 17 år inom grossistbranschen. Tomas Nyqvist kommer att arbeta som utesäljare med huvudfokus på montage- och installationstillbehör.

”Vi välkomnar med glädje Tomas till Next Green. Våra svensktillverkade E-mobility tillbehör finns idag beställningsbara hos de flesta större grossister i Sverige och med det måste vi givetvis stärka upp vårt team för att i vår tur kunna stötta grossisterna med allt från snabba svar, offerter, kundbesök och deltagande vid kommande mässor för att nämna några av våra uppgifter framledes. Tomas har en gedigen bakgrund och kunskap inom bland annat grossistledet som passar oss perfekt för att möta dessa uppgifter” avslutar Sebastian Hohenthal försäljningschef på Next Green.

 

Behöver ni hjälp med att hitta rätt produkt eller lösning kan ni kontakta:

Tomas Nyqvist

+46 72 403 56 05

tomas.nyqvist@nextgreen.se

Next Green Stories

Fler Stories

Vi syns på Elfack

Vi har en spännande nyhet att visa upp på ELFACK 2023, Svenska Mässan i Göteborg 9-12 maj. Vi ser framemot att träffa Dig i vår

Next Green + Sonepar Finland

Next Green förstärker sitt fotfäste i Finland och ingår partnerskap med Sonepar Finland. Våra produkter kommer nu att kunna beställas hos Sonepar i Finland. Flera